Još nema komentara

Gostovanje Mješovitog župnog zbora u Boki kotorskoj

Naš mješoviti župni zbor 1. i 2. lipnja 2024. boravio je u Boki kotorskoj.

Prvog dana boravka u Boki posjetili smo Perast i svetište Gospe od Šrkpjela. U svetištu nas je primio don Srećko Majić koji nas je upoznao sa Svetištem i načinom njegova nastanka, a razgledali smo i bogati muzej u Svetištu.

Drugoga dana zbor je gostovao u Kotoru i u katedrali svetoga Tripuna je otpjevao cijelu svetu misu. Svetu misu predvodio je naš Neretvanin don Ante Dragobratović, upravitelj Župe svetog Tripuna, a okupljeni vjernici s oduševljenjem su slušali pjevanje zbora i na kraju misnog slavlja nagradili ga velikim pljeskom. Po završetku misnog slavlja uz vodstvo don Ante imali smo priliku posjetiti i razgledati izuzetno bogatu katedralnu riznicu.

U ranim poslijepodnevnim satima uslijedio je posjet crkvi svetoga Mateja u Dobroti. I ovdje je naš domaćin bio don Ante Dragobratović, župnik u Dobroti. Nakon razgleda crkve imali smo blagoslov pokloniti se pozlaćenom relikvijaru „Krvi Božje“. Boravak smo nastavili družeći se na bogato pripremljenom ručku nakon kojeg je uslijedilo slobodno vrijeme u Kotoru i povratak kući.

Ovim putem posebnu zahvalnost upućujemo don Anti Dragobratoviću, koji je i ovoga puta bio domaćin u Boki te je nesebično i od srca pomogao u organizaciji posjeta te bio naš domaćin. Zahvaljujemo na podršci i našem župniku don Anti Antunoviću, a posebno smo zahvalni dragome Bogu s čijim blagoslovom smo boravili u Boki.

Više fotografija pogledajte u galeriji na poveznici: http://www.zupaopuzen.hr/?gallery=posjet-mjesovitog-zbora-boki-kotorskoj

Postavite komentar

Morate biti logged u objaviti komentar .